Nanda's Soul Praise! - Rotterdam

Songs from, & for the heart


Kom op 16 november 2019 naar Theater Zuidplein Rotterdam voor het unplugged, jazzy, praise, soul gospelconcert van Rotterdamse zangeres Nanda Akkerman en projectkoor onder leiding van dirigent Clifton Grep. Geniet in een intieme sfeer van soulvolle gospelliederen met een positieve en bemoedigende boodschap, uitgevoerd in een authentieke, akoestische setting.

Gig-gespecificeerde info

Ga naar meer specifieke info per gig:

Concert info

Zangeres Nanda Akkerman is op zoek gegaan naar prachtige soul en praise songs die raken tot in het diepst van je hart. Vanuit haar eigen persoonlijke levenservaring neemt ze je me in een muzikaal verhaal en zingt ze deze songs ter inspiratie en bemoediging voor anderen tijdens dit prachtige concert.
Ze brengt deze liederen ten gehore met het gospel projectkoor onder leiding van Clifton Grep, artistiek leider en dirigent van BlackGospel Experience (via ChoiredEvents).
Diverse projectkoor zangers, waaronder zangers van BlackGospel Experience en Zangstudio Nanda Akkerman werken mee aan het concert en geven een extra dimensie aan de avond.
De intimiteit en intensiteit van het repertoire wordt nog versterkt, doordat de begeleiding akoestisch blijft: Gitarist Thomas Bekhuis verleent zijn medewerking, evenals ritmekunstenaar André Accord.

Kortom: wil je geraakt worden? Kippenvel krijgen? Ontroerd raken? Lachen? Huilen? Dan mag je deze avond echt niet aan je laten voorbijgaan.
Bestel hieronder snel je tickets | Nanda’s Soul Praise – 16 nov’ 19, Theater Zuidplein Rotterdam.

Het repertoire

Geniet tijdens dit concert van prachtige gospel liederen met een jazzy, RnB soul, praise tintje. Het betreffen prachtige liederen met een mooie boodschap, van bekende amerikaanse gospel artiesten zoals Mary Mary, Cece Winans, Kim Burrell, Jonathan Buttler, Joann Rosario en meer. Op unieke wijze gezongen door Nanda en het koor, onder de akoestische begeleiding op gitaar en vocale ritme.

Tickets concert

 1. Reguliere tickets 14,-
 2. Jongerentickets 8,- (onder 18 jaar)

Koop je tickets nu onderaan deze pagina in onze ticketshop


Koorzangers: Zing mee in 't koor
Wil jij tijdens dit concert meezingen in het project-gospelkoor?
Doe dan mee met ons NSP Koorproject en geniet van deze mooie muzikale samenwerking met Nanda, gezellig samen zingen, optreden in het theater en zingen onder de muzikale begeleiding van professionele muzikanten; dit alles in een akoestische intieme setting, een unieke ervaring om als koorzanger mee te maken!
Nanda’s Soul Praise Koorproject

Oefendetails

 • Je ontvangt van te voren digitaal oefenmateriaal om thuis voor te bereiden, zodat we tijdens oefensessies efficiënt kunnen repeteren.
 • Alles gaat op gehoor; je hoeft dus geen noten / bladmuziek te lezen.
 • De liedteksten (lyrics) zijn niet te uitgebreid en kun je makkelijk memoriseren

Oefensessies

 • De oefensessies worden in November in Rotterdam gehouden met Regiokoor Rotterdam van BlackGospel Experience. Projectdeelnemers zingen dus samen met de koorleden van BlackGospel Experience.
 • Er worden ook andere projectoefensessies gepland in andere delen van het land en volgen daaraan ook extra optredens/concerten waar huidige deelnemers ook bij mee kunnen optreden. Informatie hierover volgt gauw.

Registratie deelname

 • Doe mee met de oefensessies in Rotterdam en het concert in Rotterdam (en eventuele latere succesopties in andere regio's)
Registratie | NSP Rotterdam
 • Let op | wacht niet te lang met je aanmelding en betaling; aanmelden kan tot het maximum aantal deelnemende koorzangers is bereikt
 • Deelname gaat op volgorde van aanmelding en betaling.
 • Je ontvangt na betaling een mail met een link naar de downloadmap met het oefenmateriaal om thuis voor te bereiden

Deelnamekosten

Deelnamekosten: 45,- / 28,50* voor:

 • downloads oefenmateriaal ingezongen zangpartijen
 • 3x oefensessies in Rotterdam, o.l.v. Clifton Grep
 • optreden concert Nanda's Soul Praise, 16nov in Theater Zuidplein
 • eventuele aanvullende succesopties concerten in andere regio's
 • en eventuele toekomstige optredens met dit repertoire

* leden Regiokoor R’dam:
vaste koorleden van Regiokoor Rotterdam met een lopend lidmaatschap betalen € 28,50. Zie hiervoor de kortingscode die je dan in je mail hebt ontvangen.